Kabel op maat van de rol

Melodika levert ook kabel van de rol voor eigen installaties en op maat gemaakte kabels.

 

Netsnoer 230V van de rol

Extra afgeschermd netsnoer

Een goed aansluitsnoer voor uw apparaten is belangrijk voor een correcte voeding. Het netsnoer van Melodika is een 3x 2,5mm2 ( en 3x 1,5 mm2) getwist snoer met extra coaxiale afscherming tegen instraling van allerlei elektromagnetische storingen die door andere kabels worden afgegeven. Immers, iedere kabel werkt als een antenne. Vooral hoogfrequente straling kan een nadelig effect hebben op uw gevoelige audioketen. De straling passeert makkelijk de transformator en kan het audiosignaal in bijvoorbeeld uw (voor)versterker of mediaspeler storend beïnvloeden.

3x 2,5 mm2: Deze kabel gebruikt u voor verbinding van de meterkast naar de audiogroep. Door de speciale PVC mantel biedt hij extra bescherming tegen mechanische en chemische invloeden. Prima weg te werken in vloeren of wanden en af te monteren aan uw audio wandcontactdoos.

3x 1,5 mm2: Deze kabel gebruikt u voor de verbinding van wandcontactdoos naar uw apparatuur. Voor een apparaat dat veel vermogen vereist (zware versterkers) kunt u 3x 2,5 mm2 gebruiken.

 

Dikte Prijs per meter
2,5 mm2 € 14,95
1,5 mm2 €  9,95

shopping cart sm
Bestelformulier

 

Montagetip: Voorkom aardlussen en sluit de afscherming slechts aan één zijde aan. De leiding van de meterkast sluit u in de meterkast aan op aarde. De andere zijde (wandcontactdoos) knipt u af en isoleert u met krimpkous. Voor een apparaatsnoer is het beste aansluitpunt in de steker (wandcontactdoos). De andere zijde (apparaatsteker) knipt u af en isoleert u met krimpkous.